Allemaal Beestjes

thumb_large_vijfurenboom-kleur

Marc Sleen is niet alleen bekend als de geestelijke vader van Nero maar ook als natuurliefhebber. Zijn interesse voor dieren kreeg hij met de paplepel ingegoten: zijn vader nam de kleine Marc dikwijls mee naar de Antwerpse dierentuin.. De tekenaar is vooral geboeid door de gevleugelde pracht van de natuur. Zijn speciale voorliefde voor vogels blijkt ook uit de talrijke Neroverhalen waarin een vogel de hoofdrol speelt. Sleen heeft ook talrijke safari’s achter de rug. Zijn avonturen in het mooie Afrika inspireerde hem meermaals om ook zijn striphelden in aanvaring te laten komen met de Afrikaanse flora: olifanten, leeuwen, krokodillen,… .

thumb_large_mama-kali-81-1

De expo ‘Allemaal beestjes’ zet zijn liefde voor dieren centraal. Talrijke beesten die de revue passeren in de rijke geschiedenis van de stripreeks Nero komen aan bod. Een prachtige tentoonstelling die voor de oudere lezers een fijn terugzien is met de Nero-avonturen uit hun jeugd en die voor de jongere generatie een aangename kennismaking is met een van de grootste strips uit onze Vlaamse stripgeschiedenis.

Omschrijving

De expo ‘Allemaal Beestjes’ bestaat uit 40 (lichte) kaders van 80 x 60.

Verhuur

Indien u de expositie wenst te huren of gewoon meer info wilt, dan mag u contact opnemen via beeldendverhaal@gmail.com of 0497/792523. De vaste huurperiode en huurprijs voor de expo: 250 euro voor een volledige maand, inclusief transport, materiaal, eventueel opstellen en afhalen expo.

Reeds ingepland

1 oktober 2015 -> 31 oktober 2015: Bibliotheek Lebbeke

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *