Expo

Verhuur expo’s

 

– Expo Graphic Novel

expobib2

De provincie Vlaams-Brabant heeft een tijdje geleden een tentoonstelling omtrent Graphic Novels opgestart. Door het grote succes heeft men beslist deze te ontdubbelen en aan te bieden aan bibliotheken uit heel Vlaanderen.

Praktisch: De tentoonstelling bestaat uit 5 roll-up banners (85x271cm) die een introductie bieden rond het genre “graphic novel”. Daarnaast bieden ze 52 van de belangrijkste graphic novels aan die als inkijkexemplaren worden getoond. Er worden ook displays bij geleverd zodat de albums netjes gepresenteerd kunnen worden.

– Expo Alexander De Grote (met educatief dossier)

DSC03842 - kopie DSC03832 - kopie

Vanaf september 2013 te huur. Bart Proost, stadstekenaar van Lommel, is verzot op geschiedenis en dat merk je aan de strip Alexander De Grote. Vermengd met de nodige dosis humor brengt de tekenaar een album vol gags gebaseerd op historische correcte feiten over Alexander De Grote en iets minder bekende momenten (lees: verzonnen) in het leven van deze bekende Macedoniër. De expo bestaat uit een twintigtal kaders met gags uit de strip die telkens een correct historisch feit uit de geschiedenis van Alexander De Grote vertelt.

One thought on “Expo

  • 12 maart 2014 at 08:50
    Permalink

    Graag info over educatief dossier!

    Reply

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *